Serviciile noastre:

Lucrand in domeniul constructiilor de cand “lumea” , am acumulat experienta necesara pentru a incepe orice proiect sau santier. Nu doar ca realizam amenajari interioare, ci si constructii de case, amenajari exterioare, acoperisuri si tot ce tine de constructii. Apelati cu incredere la serviciile noastre.

CU CE NE OCUPAM?

AMENAJARI INTERIOARE

Realizam montari de faianta, gresie, parchet, tapet, instalatii electrice si sanitare, compartimentari rigips, zugraveli si finisaje, leduri si neoane,lumini ambientale, design etc.

AMENAJARI EXTERIOARE

Realizam fatade pentru cladiri, finisaje si amenajari exterioare pentruconstructii de anvergura si de dimensiuni medii. Realizam pe langa construirea propriu-zisa si restaurari de fatade pentru cladiri istorice cu elemente arhitecturale complexe.

CONSTRUCTII

Compania noastra executa constructii la rosu sau la cheie si amenajari interioare si exterioare complexe de cladiri, case/vile, spatii pentru birouri, compelxe comerciale la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai avantajoase preturi.

BINE DE STIUT

Oferim o gama larga de produse si servicii, servicii prin care specialistilor nostri experimentati vor realiza un proiect perfect. In urma anilor petrectuti in domeniul amenajarilor si constructiilor cu gandul la satisfacerea tuturor exigentelor si cerintelor dumneavoastra ne-am concentrat atentia si resursele in directia calitatii, a lucrului bine facut si a garantiei produselor si serviciilor oferite .

Clientii nostrii ne recomanda ca o firma de constructii si amenajari foarte serioasa ce ofera o garantie a calitatii si seriozitatii in afaceri. La un excelent raport calitate-pret puteti beneficia acum de serviciile noastre in constructii durabile si amenajari la standarde occidentale. Optati acum pentru o solutie inteligenta care va va scuti de stresul si neplacerile inerente unui proiect de asemenea natura cauzate de o alegare neinspirata.

LUCRAM SI IN URMATOARELE LOCATII:

Alba, Arad, Arges, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea