Design interior

Firma noastra garanteaza manopera si calitatea materialelor, respectand termenii contractului si a etapelor stipulate in acesta, pretul stabilit ramanand neschimbat conform contractului

BINE DE STIUT

Ti-ai cumparat o locuinta si nu stii cum sa o amenajezi? Nu stii ce culoare ti s-ar potrivi sau cum sa asortezi canapeaua si perdelele? Cum sa transformi acest spatiu tern in ceva care sa te reprezinte, sa te faca sa te simti bine si confortabil?

Daca iti pui aceste intrebari, inseamna ca probabil ai nevoie de ajutorul unui designer. Acesta poate face mult mai multe decat atat. Poate sa inventeze forme noi, sa te faca sa reintelegi spatiul altfel decat l-ai vazut prima data, sa iti sugereze alte idei de amenajare si alte functionalitati decat ai anticipat tu. Designerul de interior iti poate propune cu usurinta un furnizor pentru mobilier, tapet, parchet, corpuri de iluminat, gresie faianta sau pentru orice lucru ai avea nevoie in locuinta ta in functie de gustul si bugetul tau.

Amenajam orice spatiu, oricat de ciudat sau neobisnuit ar fi proiectul tau. Facem proiecte de design interior si executie de amenajari interioare la cheie pentru orice locatie.

 • locuinte (apartamente, case, vile)
 • standuri expozitionale
 • restaurante
 • cofetarii, fast food
 • magazine
 • sedii, spatii birouri, spatii primire receptie, showroomuri
 • coaforuri, beauty-salon
 • case de moda, hoteluri

In ce consta proiectarea de design interior?

Este simplu, iata cum va decurge un proiect de design interior pentru spatiul tau (desi fiecare proiect este unicat, urmeaza etape asemanatoare, indiferent daca este vorba de un spatiu rezidential sau de amenajarea unei companii):

Releveul crearea unui plan la scara al spatiului de amenajat (plan cu cote)

Brief discutie detaliata cu clientul pe baza dorintelor si stilului sau de viata. Pentru a ne cunoaste mai bine completam impreuna un chestionar pe baza caruia incepem sa ne cunoastem reciproc si sa ne imaginam in ce mod am putea sa iti cream casa ta de vis.

Variatie in plan (2D) pornind de la cerintele clientului propunem 2-3 variante de amenajare a spatiului cu vizualizare in plan. Discutam despre functionalitate, compartimentare, amplasarea mobilierului, despre fluxuri de circulatie, puncte de interes, despre solutiile practice de a rezolva nevoile clientului.

Selectie varianta finala plan (2D) consiliem clientul pentru a face cea mai buna alegere din punct de vedere estetic si functional pentru amenajarea casei lui.

Imagini tridimensionale ale fiecarei camere (3D) sunt generate pentru a se vedea fiecare detaliu de mobilare, decorare si amenajare a camerei.

Amenajarea salii de baie pe baza placajelor ceramice alese impreuna cu clientul se creaza atat imagini tridimensionale cat si planuri la scara ce pot fi folosite pentru executia propriu zisa a montajului gresiei si faiantei si a obiectelor sanitare.

Propunere amplasare corpuri de iluminat un plan pentru combinarea armonioasa a corpurilor de iluminat pentru a crea o ambientare prin lumina.

Plan de tavane false / alte elemente volumetrice pentru executia propriu zisa a lucrarilor.

Combinatie coloristica selectionarea culorilor conform randarilor de pe un paletar comun agreat cu clientul (Policolor, Dufa, Caparol, Baumit, Benjamin Moore etc.)

Achizitii selectionarea de la diversi furnizori pe baza cataloagelor si mostrarelor noastre sau prin vizita la showroom-ul acestora; a diverselor materiale sau decoruri (mobilier, parchet, usi, perdele, corpuri de iluminat, etc.) In stadiul acesta, Proiectul de Design Interior este finalizat si puteti continua sa faceti Executia acestuia cu echipele noastre.

Preturile pentru design interior incep de la:

12 EUR / mp pentru Proiect de design interior pentru locuinte
16 EUR / mp pentru Proiect de design interior pentru companii

Preturile se calculeaza tinand cont de doua aspecte importante: dimensiunea si complexitatea lucrarii. Cu cat o lucrare este mai mare, cu atat pretul pe metru patrat va fi mai mic si viceversa. Complexitatea este data de:

 • gradul si tipul de compartimentare. Un spatiu poate fi compartimentat defectuos de la inceput, fapt ce il face mai dificil de amenajat. Un spatiu relativ mic poate fi impartit intr-o multime de camere mici, fapt care sporeste dificultatea lucrarii.
 • stilul amenajarii
 • accesibilitatea locatiei

Pentru clientii care opteaza pentru a face si executia amenajarilor interioare propriu zise cu firma noastra, se ofera discounturi de 10% din valoarea proiectului de design interior.

LUCRAM SI IN URMATOARELE LOCATII:

Alba, Arad, Arges, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea