Constructii

Clientii nostrii ne recomanda ca o firma de constructii si amenajari foarte serioasa ce ofera o garantie a calitatii si seriozitatii in afaceri. La un excelent raport calitate-pret puteti beneficia acum de serviciile noastre in constructii durabile si amenajari la standarde occidentale. Optati acum pentru o solutie inteligenta care va va scuti de stresul si neplacerile inerente unui proiect de asemenea natura cauzate de o alegare neinspirata.

De ce noi?

Compania noastra executa constructii la rosu sau la cheie si amenajari interioare si exterioare complexe de cladiri, case/vile, spatii pentru birouri, compelxe comerciale la cele mai inalte standarde de calitate si cele mai avantajoase preturi. Oferim o gama larga de produse si servicii, servicii prin care specialistilor nostri experimentati vor realiza un proiect perfect. In urma anilor petrectuti in domeniul amenajarilor si constructiilor cu gandul la satisfacerea tuturor exigentelor si cerintelor dumneavoastra ne-am concentrat atentia si resursele in directia calitatii, a lucrului bine facut si a garantiei produselor si serviciilor oferite . De asemenea oferim si servicii de reparatii acoperisuri, montaj tigla metalica sau ceramica, montaj orice tip de acoperis, mansardare, accesorii pentru acoperis cum ar fi aticuri pazie laterala coame parazapezi, hidroizolatii si izolatii etc.

LUCRAM SI IN URMATOARELE LOCATII:

Alba, Arad, Arges, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea